Worksheets

dfoww

(ESL) English as a second language

Worksheet

Directions:

● Write your answers on a sheet of paper.

1. Casey ________ his friend at the mall.

A. talked
B. saw
C. seen
D. walk

2. Lisa ________ her sister of the bad weather.

A. warned
B. gave
C. visited
D. blamed

3. Joseph smiled at the woman ________ her newborn baby.

A. crying
B. yelling
C. carrying
D. singing

4. The ________ cited the man for not wearing his seat belt.

A. nurse
B. cow
C. jogger
D. policeman

5. Victor ________ the delicious, sweet watermelon.

A. eat
B. ate
C. cooked
D. dumped

6. My ________ is a very kind and compassionate spouse.

A. cat
B. car
C. turtle
D. husband

7. Linda has a nice ________ and sings beautifully.

A. hat
B. voice
C. refrigerator
D. camera

8. ________ fixed the broken door.

A. He
B. She
C. They
D. all of the above

9. Kelly called the fire-department when she realized her ________ was on fire.

A. pencil
B. coffee cup
C. house
D. ice cream

10. Frank needed a new ________ so that he could get back and forth to work.

A. oven
B. light bulb
C. computer
D. car

Correct answers

1. B
2. A
3. C
4. D
5. B
6. D
7. B
8. D
9. C
10. D

We hope you enjoyed this workshop!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.